چرا باید به روانشناس ایرانی مراجعه کنیم؟

روانشناسان امروزه با طیف وسیعی از مردم با نیازهای مختلف مواجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات،‌ آنها را از دیگر همکارانشان متمایز می‌کند.

همان‌طور که در وب‌سایت iranianexchange.com، بسیاری از افراد وقتی از آنها می‌خواهند که به روانشناس مراجعه کنند، حس می کنند روانشناسی تنها برای افرادی که مشکلات جدی روانی دارند، کمک‌کننده است یا افراد دیوانه فقط ممکن است به روانشناس نیاز داشته باشند. در حقیقت، فردی که به روانشناس مراجعه می‌کند، دیوانه یا بیمار روانی نیست و این تصور غلط باید از بین برود. یکی از وظایف روانشناسان ایرانی در آلاباما بهبود کیفیت زندگی افراد است. حتی موفق‌ترین و شادترین افراد برای پیشرفت بیشتر به روانشناس مراجعه می‌کنند و حداقل موقعیت خود را تثبیت کرده و در جوامع پیشرفته به درستی با مشکلات برخورد می‌کنند. شما باید بپذیرید که همه چیز با توصیه دیگران حل نمی شود و رفتار انسان پیچیده تر از این است. روانشناس ایرانی می‌تواند بسیار مفید برای ارتقای سلامت شما باشد. روانشناسان ایرانی به شما کمک می کنند که ذهن خود را آرام کرده و استرس، اضطراب، ترس‌‎ها و سایر مشکلات خود را کنترل کنید.

مهارت‌های یک روانشناس خوب ایرانی که باعث می‌شود که او را برای مراجعه انتخاب کنید را در ادامه بیان خواهیم کرد.

مهارت در مشاوره دادن

یکی از اصلی‌ترین کارهایی که هر روانشناس باید انجام دهد، این است که به بیمار و مراجعه کننده خود بهترین راه‌حل‌ها را ارائه دهد و او را در مسیر بهترین روش درمانی قرار دهد. از این رو باید روانشناسان را مشاوران خوب تلقی کنیم. البته این مهارت در تمام روانشناسان یکسان نیست و باید به دنبال روانشناسی باشید که به خوبی به صحبت‌های شما گوش دهد تا بتواند با توجه به حرف‌های شما بهترین مشاوره را به شما بدهد.

مهارت در برقراری ارتباط

به طور طبیعی، هر روانشناس خوب ایرانی باید توانایی ارتباط گرفتن با بیمار را بداند تا بتواند بینشی کلی از وضعیت او به دست بیاورد. روانشناس خوب ایرانی باید بتواند سوالات درستی بپرسید تا اطلاعات مورد نیاز خود را برای شروع کار به دست آورد. سپس باید درایت و مهارت لازم برای پیگیری سوالات گاهی حساس را داشته باشد. در نهایت، روانشناس خوب ایرانی باید بتواند افکار خود را، چه در گفتار یا نوشتار، کنار هم قرار دهد تا به دیگران کمک کند. این یک مهارت برجسته، اما پیش پا افتاده‌ترین مهارت برای موفقیت به عنوان یک روانشناس است.

مهارت بالا در تشخیص

برای اینکه روانشناس خوب را تشخیص دهید باید به این توجه کنید که آن روانشناس در تفکر انتقادی مهارت دارد یا خیر. تفکر انتقادی به روانشناس کمک می‌کند تا مشاهدات عمیقی از وضعیت بیمار داشته باشید، الگوها را شناسایی کند و ارتباطات کلیدی میان آنها برقرار کند. در روانشناسی، زمانی که موقع انجام آزمایش‌ها و فرمول‌بندی فرضیه‌ها فرا می‌رسد، این امر مفید خواهد بود و در نهایت در تشخیص بسیار اثر خواهد داشت.

مهارت در حفظ آرامش در موقعیت‌های استرس‌زا

این مهارت معمولا زیرمجموعه‌ای از مهارت ارتباطی است، اما به صورت جداگانه در روانشناسان بررسی می‌شود. گوش دادن فعال احتمالاً در برخی موارد به صبر (و زمان) زیادی نیاز دارد، بنابراین استفاده از این مهارت‌ها در مکالمات روزانه واقعاً می‌تواند به روانشناس کمک کند تا در مواقع استرس‌زا آرامش خود را حفظ کند. صحبت از مشکلات روحی و روانی به خودی خود استرس دارند، به همین خاطر روانشناس خوب سعی می‌کند تا صحبت بیمار را قطع نکند یا در جریان گفتگو دخالت نکند و بیشتر به صحبت‌ها گوش دهد.

دانش کامل در مورد طیف وسیعی از بیماری‌های سلامت روان

موفق شدن در روانشناسی مستلزم داشتن پایگاه دانش اولیه از اطلاعات در مورد روانشناسی و علوم شناختی است. روانشناسان به دانش کاری در مورد روش‌ها، نظریه‌ها و تکنیک‌های اصلی مخصوص روانشناسی نیاز دارند.

این دانش به هر تصمیمی که روانشناس می‌گیرد و هر مشکلی که حل می‌کند، ربط دارد و باعث می‌شود که روانشناسان بهترین مشاوره را به بیماران و مراجعین بدهند. هر کلاسی که شرکت می‌کنند، کتاب درسی روانشناسی که می‌خوانند، یا پروژه دانشگاهی که تکمیل می‌کنند به آنها در ایجاد این پایگاه دانش کمک می‌کند.

سخن آخر

اگر با مشکلات خانوادگی روبه‌رو هستید یا اینکه به دنبال راهی برای درمان افسردگی و تنهایی که به دلیل مهاجرت به آن دچار شده‌اید می‌گردید، باید به سراغ بهترین روانشناس ایرانی بروید. همان‌طور که مشاهده کردید بهترین روانشناسان ایرانی مهارت‌های بارزی دارند که شما به راحتی می‌توانید آن را مشاهده کنید. بنابراین هنگام انتخاب مشاور با دقت به این ویژگی‌ها و مرور آن‌ها در ذهن خود انتخاب صحیحی داشته باشید.

منبع: iranianexchange.com

نظر خود را بیان کنید