همه ما می دانیم که زیبایی دندان ها در زیبایی صورت و لبخند ما تاثیر فراوانی دارد . امروزه با استفاده از روش های مختلفی مثل لمینت دندان ، می توان دندان هایی که دارای فرم صحیحی نیستند را اصلاح نمود تا افرادی که با این موضوع مشکل دارند هم ، دندان هایی زیبا داشته باشند. مورد دیگری که وجود دارد این است که گاهی اوقات ، وقتی دندانی می شکند یا مشکلی پیدا می کند مجبور به استفاده از روش کاشت ایمپلنت دندان می شویم. در این مطلب ، به ارائه توضیحاتی درباره این دو موضوع پرداخته ایم.

با ما همراه باشید.

ایمپلنت دندان چیست ؟

ایمپلنت دندان به جای دندان های از دست رفته قرار می گیرد. این جایگزین دندان های از دست رفته از سه بخش تشکیل شده اند:
تاج: قسمتی که مانند دندان است و معمولا از مواد سرامیکی ساخته شده است ، تاج ایمپلنت به گونه ای طراحی شده است که مانند دندان طبیعی می باشد.
اتصال دهنده یا اباتمنت: گاهی اوقات به عنوان “abutment” شناخته می شود ، اتصال دهنده برای اطمینان از قرار گرفتن قسمت تاج روی پایه ایمپلنت خود استفاده می شود ، و اغلب به شکل شش ضلعی یا هشت ضلعی است.
پایه ایمپلنت: یک پیچ تیتانیومی است که با استخوان طبیعی ترکیب می شود تا یک پایه ایمن و پایدار فراهم کند. پایه ی ایمپلنت مانند دندان طبیعی عمل می کند.
جهت دریافت اطلاعات درباره ایمپلنت دندان در یوسف آباد روی لینک آن کلیک کنید.


فرآیند کاشت ایمپلنت دندان چگونه است؟

عمل کاشت دندان نیاز به عمل جراحی دهان دارد . در حین عمل ، متخصص ایمپلنت دندان ، سوراخ کوچکی در استخوان فک ایجاد کرده و پایه ی ایمپلنت را به دقت در استخوان پیچ می کند. سپس لثه روی کاشت گذاشته می شود و تا بهبودی جای زخم زمان داده می شود.
پس از آنکه پایه ایمپلنت به اندازه کافی بهبود یافت ، یک عمل جراحی دوم لازم است تا کانکتور یا اتصال دهنده (اباتمنت) در قسمت بالای پایه ی کاشت قرار گیرد. در آخر ، تاج در بالای  اتصال دهنده (اباتمنت) قرار می گیرد. این تاج با مواد مخصوص دندان و یک پیچ کوچک به اباتمنت وصل می شود.
توجه داشته باشید که این روش در مورد ایمپلنت دندان در یک روز متفاوت می باشد. از ایمپلنت فوری به دلیل مسائل زیبایی ، معمولا برای ایمپلنت دندان های جلو استفاده می شود. پس از اتمام فرایند کاشت ایمپلنت دندان،  متخصص ایمپلنت شما احتمالاً رژیم غذایی شامل غذاهای نرم و سالم را برای یک دوره زمانی توصیه می کند.

جهت دریافت مشاوره و انجام ایمپلنت و لمینت دندان در کلینیک دندان پزشکی دکتر ربکا منشه اف با ما تماس بگیرید.

۰۲۱۸۸۲۱۳۲۱۸

تفاوت بین مواد ایمپلنت دندان چیست؟
بین مواد کاشت ایمپلنت دندان تفاوت های عمده ای وجود دارد ، اگرچه نیازی به تحقیق در ساخت ، مدل و مواد کاشت دندان نیست اما باید به پریودنتیست خود اطمینان کامل داشته باشید. از تخصص، تجربه و مهارت دندانپزشک خود اطمینان کامل داشته باشید و از گزینه های موجود در ایمپلنت دندان آگاه باشید.
ایمپلنت دندان چه انواعی دارد؟
دو نوع اصلی ایمپلنت دندان وجود دارد: اندوستیل (endosteal) و تحتانی  (subperiosteal). ایمپلنت های اندوستیل در داخل استخوان وارد شده و با آن تلفیق می شوند. ایمپلنت های ساب پریواستیل یا تحتانی به سادگی در بالای استخوان فک  و زیر لثه قرار می گیرند – این مورد به دلیل عملکرد ضعیف دیگر به ندرت مورد استفاده قرار می گیرند. در هر دو حالت ، به دوره بهبودی نیاز دارد که می تواند چندین ماه طول بکشد.

لمینت دندان چیست و در چه زمانی ، دکتر لمینت دندان ، آن را به مراجعه کننده پیشنهاد می دهد؟ 

لمینت دندان در واقع یک لایه یا پوسته‌ای از مواد دندانپزشکی است که بر روی دندان‌ها قرار می‌گیرد و آنها را به فرم و شکل دلخواه بیمار تبدیل می‌کند. این روش درمان بیشتر جنبه زیبایی داشته و توسط دندانپزشک در مطب انجام می‌گیرد.
دکتر ایمپلنت دندان تهران یوسف آباد
مرکز دندان پزشکی دکتر منشه اف (دکتر لمینت دندان یوسف آباد تهران) به عنوان کلینیک ایمپلنت دندان یوسف آباد، لمینت دندان یوسف آباد و طرح لبخند در یوسف آباد تهران فعالیت می نماید.
تلفن تماس : ۰۲۱۸۸۲۱۳۲۱۸
لایه‌ای که در لمینت دندان بر روی دندان‌های شخص قرار می‌گیرد بسیار نازک است و رنگ آن نیز با توجه به سلیقه و انتخاب بیمار ساخته می‌شود. برخی علاقه‌مند به رنگ‌های بسیار سفید هستند و برخی تمایل دارند رنگ لمینت‌ها نزدیک به رنگ دندان‌هایشان بوده و جلوه‌ای طبیعی داشته باشند. البته روند انجام کار لمینت متفاوت بوده و هر شیوه مراحل و مواد مصرفی مختص به خود را خواهد داشت.
اما در مجموع لمینت دندان به دو شیوه و با استفاده از دو نوع مواد مختلف انجام می‌گیرد :
۱.لمینت ونیر کامپوزیت
۲.لمینت سرامیکی

مراحل انجام لمینت دندان توسط دکتر لمینت دندان یوسف آباد به چه صورت است؟

در ابتدا با تراش مقدار معینی از مینای دندان و سپس قالبگیری از دندان تراش خورده شروع شده و سپس ، یک ترمیم موقت بر روی دندان قرار داده میشود و قالب تهیه شده به لابراتوار فرستاده میشود. لابراتوار با توجه به خواست دندانپزشک و بیمار و با توجه به رنگ مورد نظر، آن را فرم میدهد. در جلسات بعدی، لامینیت آماده شده بر روی دندان چسبانده میشود.

دکتر لمینت دندان یوسف آباد تهران

مرکز دندان پزشکی دکتر منشه اف (دکتر ایمپلنت دندان یوسف آباد) به عنوان کلینیک ایمپلنت دندان یوسف آباد، لمینت دندان یوسف آباد و طرح لبخند در یوسف آباد تهران فعالیت می نماید.
تلفن تماس : ۰۲۱۸۸۲۱۳۲۱۸
لازم به ذکر است که دکتر ربکا منشه اف متخصص دندانپزشکی کودکان در یوسف آباد تهران هستند که در مطب ایشان خدمات دندان پزشکی اطفال ، بدون بیهوشی صورت می گیرد.
این کلینیک با بیمه های بانک ملت و سپه هم طرف قرار داد  می باشد.
موارد استفاده از لمینت دندان یا ونیرهای سرامیکی :
• استفاده از لمینت دندان سرامیکی برای دندانهای تیره و رنگ گرفته
• استفاده از لمینت سرامیکی برای بستن فواصل بین دندانی
• لمینت دندان سرامیکی برای اصلاح بهم ریختگی های متوسط تا خفیف دندانی
• لمینت دندان هایی که لب پرشده اند و یا به هر علتی شکسته اند
• لمینت دندان هایی که لکه های( مادرزادی یا فلوروسیس ) بر روی آنها وجود دارد .
• لمینت سرامیکی دندانهایی که تمایل به سمت زبان دارند.

موارد عدم استفاده از لمینت دندان سرامیکی :
• برای دندانهایی که بر اثر سایش ارتفاع خود را از دست داده اند.
• عدم استفاده از سری سرامیکی لمینت دندانهایی که تمایل به سمت لبی دارند.
• در صورت کافی نبودن به اندازه ضخامت مینای دندان .
• افرادی که بهداشت دهانی ضعیفی دارند نمیتوانند از لمینت سرامیکی استفاده کنندو
• افرادی که عادات دهانی مختلف دارند مثل دندان قروچه یا فشردن دندانها به هم و یا افرادی که سایش دندانی دارند.

تفاوت اصلی لمینت (لامینت) سرامیکی و لمینت دندان کامپوزیتی چیست؟
لمینت (لامینت) های سرامیکی مقاومت بیشتری نسبت به لمینت دندان کامپوزیتی دارند. ثبات رنگ در لمینت (لامینت)‌های سرامیکی بیشتر است و اصولا ظاهر زیباتری دارند . و در لمینت های سرامیکی فوق نازک (کانتکت لنز) نیاز به تراش وجود ندارد که این یک مزیت بسیار خوب نسبت به لمینت کامپوزیتی است.
لمینت (لامینت)‌ های کامپوزیتی ثبات رنگ کمتری دارند و مزیت اصلی آن‌ها نسبت به لمینت (لامینت)‌ های سرامیکی، قیمت ارزان‌تر آنهاست .

جهت دریافت مشاوره و انجام ایمپلنت و لمینت دندان با ما تماس بگیرید.
۰۲۱۸۸۲۱۳۲۱۸ 
برای انجام لمینت دندان چه شرایطی لازم است؟
لمینت دندان (لامینت) برای «اصلاح مشکلات خفیف تا متوسط دندان‌های قدامی» کاربرد دارد .بسیار مهم است که دندان دچار ضایعات گسترده نباشد و مشکلات زیبایی در حد مینای دندان ختم شود. مسئله مهم دیگر اکلوژن بیماراست؛ وجودعادات دهانی چون دندان قروچه کنترا اندیکاسیون درمان لمینیت محسوب می‌شود. در زمان دندان قروچه بیمار نیروی بسیار زیادی را به دندان‌های خود و لمینت دندان (لامینت) وارد می‌کند که در طی زمان منجر به شکستن لمینت دندان (لامینت) می‌شود . افرادی که کاندید دریافت ایمپلنت دندان هستند، ابتدا می بایست ایمپلنت دندان خود را قرار دهند و سپس حدودا ۳ تا ۶ ماه بعد و در زمان تحویل روکش ایمپلنت خود برای انجام قالبگیری لمینت دندان مراجعه نمایند.

آیا در هنگام لمینت ، دندان‌ها تراش می‌خورند؟
میزان تراش دندان قبل از گذاشتن لامینت (لمینت) بستگی به طرح و شکل اولیه دندان‌ها و وضعیت اکلوژن بیمار دارد. در مورد نسل جدید لمینتها ( لومینیرز) بعضا انجام هیچ گونه تراشی لازم نیست اما در برخی از موارد تراش اندکی لازم است. البته به طور کلی تراش ایجاد شده در دندان‌ها بسیار محافظه کارانه ‌تر از تراش روکش است و حجم بسیار کمتری از دندان تراشیده می‌شود .

نظر خود را بیان کنید