مورچه ها و موریانه ها از ریزترین جاندارانی هستند که می تواند انسان با چشم نامسلح ببیند. مورچه ها از اجتماعی ترین حشراتی هستند که با انسان ها زندگی می کنند. امروزه بیش از ۱۲۰۰۰ گونه مورچه طبقه‌ بندی شده‌اند و حدس زده می‌شود این تعداد تا ۲۲۰۰۰ گونه نیز برسد. مورچه ها و موریانه ها در رده بند پایان قرار می گیرند. اما همین موجودات کوچک می توانند ناقل بیماری های متنوعی برای ما انسان ها باشند. تمام مورچه ها خطرناک و بیماری زا نیستند اما تعدادی از گونه ها این حشرات می توانند به ما آسیب برسانند. نگران نباشید ما قصد داریم در همین مقاله درباره اهمیت سمپاشی مورچه و دفع موریانه بیشتر صحبت کنیم و در نهایت شما را با یک شرکت سمپاشی مورچه آشنا کنیم.

آیا مورچه ها و موریانه ها می توانند عامل بیماری باشند؟

اهمیت سمپاشی مورچه و دفع موریانه

همانطور که گفته شد مورچه ها و موریانه ها علارقم جثه کوچکشان می توانند ناقل بیماری های خطرناکی برای ما باشند؟
مورچه ها به چند دسته تقسیم می شوند.

مورچه های غیر بیماری زا:

معمولا مورچه های آفتی بیماری زا محسوب نمی شوند. چند علت وجود دارد که سبب می شود این مورچه ها برای ما خطر ناک نباشند. مواردی چون:

  1. نظافت مداوم
  2. وجود لایه محافظ بر سطح بدن
  3. آنزیم های ضد میکروب در بزاق
  4. عادات و سبک زندگی
  5. رژیم غذایی

تمام مورچه ها خطرناک نیستند. چرا که آنها بدن خود را دائما نظافت می کنند. جالب است بدانید که این حشرات پاها و شاخک هایشان را به طرز فوق ‎العاده ای تمیز نگه می دارند. مورچه های آفتی در بخش خارجی بدن خود ، لایه چربی دارند که تمام بخش خارجی بدنشان را می پوشاند و همین لایه است که از باقی ماندن میکروب ها بر سطح خارجی بدن مورچه جلوگیری می کند.
درست است که این مورچه ها سبب بیماری نمی شوند اما می توانند به سادگی وارد لباس ها شده و سبب بروز خارش و حساسیت های پوستی شوند. مخصوصا برای نوزادان که بدن حساس تری دارند و پوست بدن شان لطیف تر است. پس بهتر است سمپاشی مورچه برای مورچه های غیر بیماری زا را نیز انجام دهید. چنان چه که نمی دانید که چگونه از شر مورچه ها و موریانه ها خلاص شوید می توانید از شرکت سمپاشی مورچه کمک بگیرید.

مورچه های بیماری زا:

مورچه هایی وجود دارند که باعث ایجاد بیماری می شوند. این مورچه ها را می توان به ۳ دسته تقسیم کرد:

  • مورچه های فرعون
  • مورچه آتشین
  • سایر گونه های مورچه

یکی از مشکلات ناشی از مورچه ها، حساسیت به زهر مورچه می باشد. این حساسیت جدی نیست اما موارد حاد می تواند برای انسان کشنده باشد. مورچه ها به اندازه سوسک ها و موش ها ناقل بیماری نیستند ولی حامل و ناقل ارگانیسم های باکتری و قارچ بوده و سبب بروز بیماری های بسیار خطرناکی می شوند و امکان سرایت بیماری از مورچه ها به انسان ها وجود دارد.
بهتر است هر ۱۲ ماه یک بار، به یک شرکت سمپاشی مورچه مراجعه کنید تا به طور کامل منزل شما را سمپاشی مورچه کند. می توانید برای تماس گرفتن با یک شرکت سمپاشی مورچه معتبر با شماره های درج شده در همین مقاله تماس بگیرید.

آیا مورچه ها و موریانه ها می توانند عامل بیماری باشند؟

توصیه های ایمنی بعد از ریشه کنی مورچه :

  1. از مصرف مواد غذایی که شاید آغشته به سم مورچه شده باشند اجتناب کنید.
  2. پس از ریشه کنی مورچه اقدام به هوادهی محل سم پاشی مورچه بکنید.
  3. پس از سمپاشی مورچه تمامی مجاری هوا دهی را باز کنید.
  4. توجه داشته باشید تا وقتی سم مورچه مرطوب باشد می توانند مسمومیت ایجاد کنند.
  5. شرکت سمپاشی مورچه به شما پیشنهاد نظافت بعد از سمپاشی مورچه را می دهد.
  6. لازم است تا چند ساعت بعد از سمپاشی مورچه وارد منزل نشوید.
  7. افرادی که دارای بیماریهای قلبی ، تنفسی و کلیوی هستند ، خانمهای باردار و کودکان به توصیه های متخصصین شرکت سمپاشی مورچه توجه ویژه داشته باشند.

موریانه ها در منزل ما چه می کنند؟

موریانه‌ها حشراتی هستند که بدنی نرم دارند و به کندی حرکت می‌کند. آنها معمولا در جاهای تاریک زندگی می کنند و از روشنایی لذت نمی برند. موریانه ها را می توان به چند دسته تقسیم نمود.

  • موریانه‌هایی که در زیر خاک زندگی می‌کنند.
  • موریانه‌هایی که در درون چوب‌های خشک زندگی می‌کنند.
  • موریانه‌هایی که در چوب‌های مرطوب زندگی می‌کنند.

این موجودات ریز و موذی به عنوان آفت جان و مال انسان ها شناخته می شوند. چرا که باعث بروز آلرژی های شدید در انسان ها به ویژه کودکان می شوند و احتمال ابتلا افراد به آسم را افزایش می دهند. آن ها علاوه بر ایجاد آلرژی و آسم خفیف برای ساکنان خانه، ساختارهای چوبی منزل را نیز از بین می برند. آن ها از چوب ها تغذیه می کنند. در شب ها و زمانی که شما در خواب به سر می برید، آن ها از لانه های خود خارج شده و شروع به خوردن چوب مبل ها، صندلی ها و … می کنند. تا تا به این جا درباره اهمیت دفع موریانه بیشتر آشنا شدید.

اما متاسفانه دفع موریانه به سادگی که فکر می کنید، نیست. این موجودات بسیار کوچک هستند و به سختی با چشم دیده می شوند. شما نمی توانید بدون استفاده از سموم خاص اقدام به دفع موریانه و نابودی آن ها کنید.

آیا مورچه ها و موریانه ها می توانند عامل بیماری باشند؟

از چه سمومی برای دفع موریانه استفاده کنیم؟

شما باید سمی را انتخاب کنید که علاوه بر اینکه کمترین آسیب را برای انسان ها دارد، بهترین نتیحه را برای دفع موریانه داشته باشد. انتخاب این سم به سادگی صورت نمی پذیرد. چرا که تشخیص اصل یا فرع بودن سمومی که در بازار وجود دارد، کار ساده ای نیست. اگر بتوانید سمی را بیابید که علاوه بر دفع موریانه بتواند سمپاشی مورچه را انجام دهد، بسیار به نفع شما خواهد بود.

برای دفع موریانه و سمپاشی مورچه چه می توان کرد؟

شما می توانید به یک شرکت سمپاشی مورچه معتبر اطمینان کنید و تمام کا ها را به پرسنل آن شرکت بسپارید. شرکت کیان پاک از معتبرترین و با سابقه ترین شرکت های سمپاشی در تهران می باشد. شما می توانید برای ازتباط گیری با شرکت سمپاشی مورچه با شماره های درج شده در همین مقاله تماس بگیرید.

نظر خود را بیان کنید