برای جلوگیری از واریس پا چکار باید کرد؟ 1

تقریبا از بین هر ۳ نفر ۱ نفر مبتلا به واریس پا است. واریس پا یکی از بیماری‌های شایع عروقی در انسان بوده و معمولا زمانی اتفاق می‌افتد که رگ‌های وریدی افراد دچار شل شدگی یا گشادی می‌شوند. در واریس پا مویرگ‌ها آسیب می‌بینند و به‌اصطلاح عنکبوتی می‌شوند. واریس پا ممکن است همراه با درد و تورم در ناحیه مچ یا ساق پا باشد. در این مقاله قصد داریم به راهکارهایی برای جلوگیری از واریس پا اشاره کنیم. اگر شما هم با علائم واریس پا مواجه هستید، خواندن این مقاله را از دست ندهید.

فعالیت ورزشی؛ راهکاری مطمئن برای جلوگیری از واریس پا

یکی از راهکارهای جلوگیری از واریس پا، ورزش کردن است. ورزش نه‌تنها باعث سلامت بدن خواهد شد، بلکه موجب فعالیت بدنی می‌شود و همچنین ورزش برای جلوگیری از واریس پا در سنین میانسالی راه‌حل مناسبی است. برخی از ورزش‌ها هستند که برای درمان واریس پا بسیار موثر هستند و موجب درمان یا جلوگیری از واریس پا می‌شوند. به‌عنوان مثال ورزش‌هایی مانند پیاده‌روی، شنا یا دوچرخه‌سواری باعث کاهش خطر ابتلا به واریس پا خواهند شد.

پیاده‌روی یکی از آسان‌ترین و راحت‌ترین ورزش‌ها است که برای واریس پا می‌توانید انجام دهید. پیشنهاد می‌کنیم روزانه بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پیاده‌روی داشته باشید تا علاوه‌بر درمان و جلوگیری از ابتلا به واریس پا، از سلامتی کامل بدن برخوردار شوید. همچنین یکی از ورزش‌های عالی هوازی برای گرفتار نشدن به بیماری واریس پا ورزش شنا است. در ورزش شنا پاها به سمت بالا و پایین حرکت می‌کنند و انجام این کار موجب گردش خون بهتر در شریان‌ها خواهد شد. درحالت‌کلی، ورزش موجب گردش خون بهتر در بدن می‌شود و بیماری واریس پا را به تاخیر می‌اندازد.

برای جلوگیری از واریس پا چکار باید کرد؟ 1

پرهیز از نشستن یا ایستادن طولانی مدت؛ راهکاری برای جلوگیری از واریس پا

نشستن یا ایستادن در یک وضعیت مشخص در طولانی مدت موجب واریس پا خواهد شد. در حالت نشسته یا ایستاده حرکت خون به سمت قلب و برخلاف جاذبه سخت‌تر می‌شود و در این هنگام به رگ‌ها و وریدهای خونی فشار بیش از حد وارد می‌شود. در این حالت ممکن است افراد در کف پا، مچ یا ساق پا دچار سوزش شوند. علائم واریس به‌ این صورت پدیدار خواهند شد. طبق گفته کارشناسان و دکتر واریس پا، در فعالیت روزانه تعادل بین نشستن و ایستادن را حتما در نظر داشته باشید.

برای جلوگیری از واریس پا چند تمرین وجود دارد که در منزل یا محل کار به‌راحتی می‌توانید انجام دهید. این تمرین‌ها به شرح زیر است:

  • پاهایتان را بازی دهید: زمانی که به‌مدت طولانی پشت میز کار نشسته‌اید، هر چند دقیقه یکبار پاهای خود را به سمت بالا فشار دهید تا گردش خون به‌درستی انجام شود.
  • نشستن و استراحت کردن: اگر کسب‌و‌کاری دارید که در طول شبانه‌روز ایستاده‌اید، حتما دقایقی را به نشستن و استراحت کردن اختصاص دهید. با نشستن و دراز کردن پاها از بیماری واریس پا در امان خواهید بود.
  • قوزک پا را به سمت بالا بکشید: در حالت‌های ایستاده یا نشسته به‌صورت مرتب هر ۳۰ یا ۴۵ دقیقه یکبار قوزک پا را به سمت بالا بکشید و پاهای خود را فشار دهید تا عروق و رگ‌های پا دچار گرفتگی نشوند.

واریس پا از جمله بیماری‌های است که با پیشگیری به‌موقع قابل درمان است و فقط با انجام چند حرکت کوچک و ساده برای جلوگیری از این بیماری می‌توانید اقدام کنید.

کاهش وزن و زندگی سلامت؛ روشی ایمن برای کنترل واریس پا

شاید واریس پا بیماری خیلی خطرناکی نباشد و راه های جلوگیری از واریس پا بی‌شمار است؛ اما واریس پا برای بیمارهای قلبی و عروقی زنگ اخطاری خواهد بود. زمانی که افراد با گرفتگی رگ‌ها در پا مواجه می‌شوند، ممکن است در آینده به سایر بیماری‌های قلبی و عروقی نیز دچار شوند. پیشنهاد می‌کنیم برای جلوگیری از واریس که درمان‌های خاصی مانند اسکلروتراپی واریس دارد، وزن خود را کنترل کنید و رژیم غذایی سالمی در نظر داشته باشید. افزایش وزن موجب فشار خون می‌شود و بعد از فشار خون ممکن است گرفتگی عروق بیشتری در بدن ایجاد شود. با کنترل وزن و مصرف غذاهای سالم سرشار از کربوهیدرات‌ و دریافت پروتئین مناسب از بیماری واریس جلوگیری خواهید کرد.

برای جلوگیری از واریس پا چکار باید کرد؟ 1

درمان واریس پا و کلیه بیماری‌های قلبی عروقی با مشاوره پزشکان کلینیک بهار زندگی

در این مقاله به سوال «برای جلوگیری از واریس پا چه کنیم» پاسخ دادیم و به راهکارهایی عملی برای جلوگیری از واریس پا اشاره کردیم. به‌طور‌کلی بی‌تحرکی و نداشتن فعالیت روزانه برای بدن سم است. یکی از راه‌های جلوگیری از بیماری واریس پا نیز فعالیت مستمر روزانه خواهد بود. با ورزش یا پیاده‌روی روزانه و همچنین رعایت رژیم غذایی درست و اصولی از ابتلا به بیماری‌‌های قلبی و عروقی از جمله واریس پا در امان باشید. اگر دچار علائم واریس پا هستید، حتما در اولین فرصت از پزشک متخصص کمک بگیرید.

توصیه می‌کنیم برای درمان واریس پا و دریافت اطلاعات کافی از این بیماری شایع به صفحه اصلی کلینیک بهار زندگی به‌نشانی اینترنتی bahar-e-zendegi.com مراجعه کنید. پزشکان متخصص کلینیک بهار زندگی انواع روش‌های درمان برای واریس پا را با مدرن‌ترین دستگاه‌ها انجام می‌دهند. پزشکان کلینیک بهار زندگی علاوه‌‌بر درمان واریس پا، کلیه بیماری‌های قلبی عروقی را نیز درمان می‌کنند.

نظر خود را بیان کنید