روش های کاشت ابرو

رپورتاژ آگهی

روش های کاشت ابرو

در گذشته به دلیل اینکه بانک مو وجود نداشت، از موی مصنوعی جهت کاشت ابرو استفاده می‌شد اما این روش می‌توانست واکنش‌های آلرژیک بدن به اجسام خارجی را تحریک کند.

کاشت ابرو به طور کلی به دو روش FIT و FUT انجام می‌شود. در هر دو روش پس از ۳ تا ۶ ماه موی کاشته شده شروع به رشد قابل توجهی می‌کند. به طور میانگین در ۱۰ تا ۱۵ درصد فولیکول‌ها ممکن است مقداری جهت گیری نادرست وجود داشته باشد که نیاز به پیرایش منظم دارد.

کاشت ابرو به روش FIT

در روش‏ ‏FUE یا همان FIT که استخراج واحد فولیکولی است، واحدهای فولیکول مو به صورت یکی یکی از ناحیه پشت سر برداشته می‌شود و در ناحیه ابرو کاشته می‌شود. در این روش دوره نقاهت وجود ندارد. روش FUE به صورت آسان تر و بدون ایجاد بخیه با مدت زمان بهبودی سریع تر انجام می‌شود.

در روش FUE استخراج فولیکول ها به صورت مجزا و جداگانه انجام می‌شود. در این روش هیچ گونه برشی روی پوست فرد ایجاد نمی‌شود. گراف‌های مورد نیاز به صورت تکی جدا می‌شود و در ناحیه مورد نظر برای پیوند کاشت می‌شود.

به طور کلی کاشت ابرو با روش FUE در چهار مرحله مجزا شامل پانچ گراف ها جدا کردن واحدهای کشت و آماده سازی گراف ها و کاشت و پیوند گراف ها انجام می‌شود.

مزایای کاشت ابرو به روش FIT

روش های کاشت ابرو

در این روش ظرفیت بالایی برای کاشته ابرو وجود دارد. این روش یک روش کم تهاجمی بوده و درد و خونریزی بسیار کمی به همراه دارد. اما به دلیل ظرافت جراحی امکان تخریب بانک مو وجود دارد. مدت عمل کاشت مو کمی طولانی تر و هزینه کاشت نسبتاً بالا تر از سایر روش ها است.

سلولهای تک مویی که به صورت ایده‌آل از محل بانک مو برداشته می‌شود، از لحاظ حجم نباید بیشتر از ۳۰ الی ۳۵ واحد فولیکول در هر سانتی متر مکعب وجود داشته باشد. ایده آل بودن مو را از میزان قطر مو می‌توان متوجه شد. موی ناحیه پشت سر معمولاً ضخیم تر و بلندتر است و فولیکول‌های تکی معین دارد. موهای ناحیه نزدیک به گردن و بالای گوش ظریف تر هستند، اما واحدهای تک مویی بیشتری دارند.

به دلیل همخوانی بیشتر موهای پشت سر یا کنار گوش برای کاشت ابرو معمولاً از این موها استفاده می‌شود. در روش FUE فولیکول های استخراج شده از پشت و کناره‌های پوست سر استفاده می‌شود. هر پیوند را به صورت جداگانه با یک ابزار میکروپانچ برمی‌دارد. در هر استخراج یک زخم کوچک به قطر یک میلیمتر بر جای می‌ماند. بر اساس تعداد فولیکول‌های استخراج شده در این روش ممکن است صدها یا حتی هزاران جای زخم اضافه شود. این زخم‌ها پس از بهبودی مانند نقاط سفید ریز مشاهده می‌شوند. هر فولیکول حاوی یک تا چهار تار مو است.

به دلیل نحوه قرار گرفتن موی برداشته شده در پوست سر در روش FUT جهت مناسب برای کاشت در آن راحت تر است. اما در روش FUE فولیکول ها باید با جهت مناسب کاشته شود. تعداد گراف‌های برداشته شده به نسبت ضخامت و طول موها می‌تواند متفاوت باشد.

در روش FUE نیازی به برداشتن چربی‌های اطراف ناحیه وجود ندارد. بخش‌های مختلف ناحیه ابرو جهت‌گیری‌های موها متفاوت دارد. با دقت در فاکتورهای عروقی می‌توان دوام فولیکول‌های مو را تضمین کرد. موها روی نواحی گیرنده پوست سر پیوند داده می‌شوند، جایی که برش های کوچکی برای هر مو ایجاد شده است. با توجه به روند طولانی این روش ممکن است ساعت‌ها یا حتی روزها برای جراحی نیاز باشد. برای دریافت بهترین نتیجه ممکن است این روش چندین بار در طول دو یا سه ماه تکرار شود.

روش FUE روش سرپایی و تحت بی حسی موضعی انجام می شود نیاز به بخیه وجود ندارد و زمان بهبودی بسیار کوتاه است. . پس از ۷ روز پس از کاشت گراف ساخت عروق جدید شروع می‌شود.

کاشت ابرو به روش FUT

در روش FUT یا پیوند واحد فولیکولی، یک نوار نازک از پوست پشت گوش فرد برداشته می‌شود. تعداد فولیکول‌های برداشته شده و ناحیه مورد نظر ابرو در زیر میکروسکوپ دیده می‌شوند. بنابراین در این روش در یک جلسه تعداد زیادی فولیکول کاشت می‌شود.

مزایا کاشت ابرو به روش FUT

کاشت ابرو به روش FUT نسبت به سایر روش های کاشت ابرو نتایج بهتری دارد. این روش موثرتر و استانداردتر است. در روش FUT ابروی کاشته شده طبیعی‌تر، تراکم مو بیشتر و مو خواب بهتری دارد. در این روش تارهای موی بلند انتخاب می‌شوند. بنابراین پس از کاشت مو فولیکول‌های مو تارهای بلندی دارند که بسیار شبیه به ابروهای اصلی فرد است.

در این روش که با برداشتن نواری از پوست سر حاوی مو از ناحیه اهدا کننده در پشت پوست سر است، پس از برداشتن نوار مو، ناحیه بخیه زده می‌شود. در این ناحیه بر اساس اندازه نوار استخراج شده ممکن است زخم‌هایی با طول‌های متفاوت بر جای بماند. گراف‌های مو که از نوار پشت سر برداشته می‌شوند، برای پیوند روی ناحیه گیرنده آماده می‌شوند. در ناحیه گیرنده برش‌های کوچکی برای هر تار مو ایجاد شده است.در این روش از بی حسی موضعی استفاده می‌شود و به صورت سرپایی است. بخیه‌ها تقریباً ۱۰ روز پس از انجام کاشت ابرو برداشته می‌شوند.  در صورتی که به راهکارهای زیبایی دیگری نیز علاقه مندید می توانید با مشاوره از پزشک خود از بوتاکس و یا مزونیدلینگ نیز استفاده کنید.

معایب کاشت ابرو به روش FUT

روش FUT از روش‌های تهاجمی در کاشت ابرو محسوب می‌شود. این روش به دلیل اینکه خونریزی زیادی به همراه دارد منسوخ شده است. در این روش پزشک باید برش‌های نواری روی بانک مو ایجاد کند و برای برداشتن فولیکول‌های مورد نیاز از بانک مو نواری به اندازه یک تا دو سانتی متر جدا کند. ناحیه اهدا کننده پس از بررسی کامل نوار گرفته شده از پوست سر به زیر میکروسکوپ بسیار قوی قرار می‌گیرد و فولیکول‌های مو جدا می‌شود و کار پیوند به ناحیه مورد نظر شروع می‌شود.

در روش FUT ممکن است درد و تورم بیشتری نسبت به روش FUE ایجاد شود. اما به طور کلی نتایج از هر فرد به فرد دیگر متفاوت است.

کاشت ابرو با استفاده از لیزر

جدیدترین روش کاشت ابرو، کاشت به وسیله لیزر است. در این روش به جای استفاده از ابزارهای دستی، برای کاشت ابرو از لیزر استفاده می‌شود. فولیکول‌های مو توسط لیزر از پشت سر فرد برداشته شده و برای کاشته شدن در ناحیه ابرو منجمد می‌شود. به دلیل اینکه فولیکول‌های مو یخ می‌زنند بنابراین می‌توان در زمان مناسب از آنها استفاده کرد. اما این روش در حال حاضر چندان رایج نیست.

در مرکز کاشت ابرو کلینیک الهام، روش کاشت ابرو با استفاده از جدیدترین روش‌های رایج و با بهترین دقت و تخصص انجام می‌شود.

نظر خود را بیان کنید