ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان بهترین درمان برای دندان های از دست رفته می باشد. ایمپلنت های دندانی ساختاری بسیار شبیه به دندان های طبیعی دارند.

ایمپلنت دندان چیست ؟

درمان ایمپلنت  به اینگونه انجام میشود که دکتر دندانپزشک ابتدا پایه از جنس تیتانیوم را در درون فک شما قرار میدهد و مدتی صبر میکند تا این پایه به استخوان شما جوش بخورد تا روکش بر روی آن قرار بگیرد.

قیمت ایمپلنت دندان

قیمت کاشت دندان بسته به عوامل های بسیار گوناگونی دارد اعم از کیفیت پایه ایمپلنت ، کیفیت روکش ، میزان تخصص دندانپزشک ، هزینه درمان های مکمل یا جانبی ایمپلنت

برای دریافت قیمت ایمپلنت دندان در سال ۱۴۰۰ میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید.

قیمت ایمپلنت در سال ۱۴۰۰

کیفیت پایه ایمپلنت

ایمپلنت های دندانی از سه جز اصلی فیکسچر ( پایه ایمپلنت ) ، اباتمنت و روکش تشکیل شده است. پایه های ایمپلنت دندان توسط برند های متفاوت در کشورهای مختلف تولید میشود.

این پایه ها از لحاظ کیفیت و قیمت ایمپلنت دندان با یک دیگر تفاوت دارند و هر برند ایمپلنت کیفیت خاص مخصوص به خود را دارد.

کیفیت روکش ایمپلنت

روکش های ایمپلنت در واقع با نام پروتز ایمپلنت نیز شناخته میشود و در واقع ساختاری شبیه به تاج دندان دارد. روکش های ایمپلنت از جنس های متفاوتی ساخته می شود اما اصولا از جنس های پی اف ام و زیرکونیا ساخته می شود و قیمت آن بر روی قیمت ایمپلنت دندان موثر است.

میزان تخصص دندانپزشک

درمان ایمپلنت دندان پیچیدگی خاص خود را دارد و متخصص ایمپلنت تاثیر به سزایی در کیفیت و طول عمر ایمپلنت دندان دارد. متخصص های ایمپلنت دندان بسته به میزان تجربه و تبهر خود قاعدتا نیازمند به هزینه های متفاوت خواهد بود و مستقیما بر روی قیمت ایمپلنت دندان در سال ۱۴۰۰ تاثیر گذار است.

درمان های مکمل یا جانبی ایمپلنت

برای انجام درمان ایمپلنت دندان بسته به وضعیت فرد ممکن است نیاز به انجام برخی از درمان ها نیاز شود اعم از پیوند استخوان، سینوس لیفت، کشیدن دندان و …… که این درمان ها مستقیما بر روی قیمت ایمپلنت تاثیر گذار نیستند اما در هزینه نهایی موثر هستند.

مراحل ایمپلنت دندان

معمولا اولین و مهم ترین سوال برای هر فردی که بخواهد درمان ایمپلنت را آغاز کند برای اون پیش می آید این است که ایمپلنت دندان چگونه انجام میشود؟

برای آغاز درمان ابتدا شما باید یک متخصص ایمپلنت با تجربه و با تبهر پیدا کنید. به طور کلی مهم ترین بخش در درمان ایمپلنت ، پیدا کردن متخصص ایمپلنت می باشد. متخصص ایمپلنت تاثیر مستقیمی بر روی موفقیت و کیفیت درمان ، عمر ایمپلنت و هزینه درمان دارد.

مراحل ایمپلنت

متخصص ایمپلنت با معاینه های دقیقی که انجام می دهد ، می تواند بهترین طرح درمان را برای شما برنامه ریزی کند. این مراحل ایمپلنت بر اساس سابقه های درمانی ، دارو های مصرفی و وضعیت فک شما طراحی می کند و این طرح درمان بر اساس بالاترین موفقیت درمان و کمترین هزینه چیده می شود.

بعد از پیدا کردن متخصص ایمپلنت ، درمان ایمپلنت آغاز می شود. دکتر در ابتدا برش کوچکی بر روی لثه شما ایجاد می کند تا به استخوان فک دسترسی پیدا کند. بعد از انجام برش ، دکتر برای قرار دادن فیکسچر ( پایه ایمپلنت ) ، سوراخ کوچکی در استخوان ایجاد می کند.

بعد از قراردادن پایه ایمپلنت در درون استخوان فک ، دندانپزشک لثه را بخیه زده و مراقبت های ایمپلنت لازم بعد از جراحی را به بیمار گوشزد می کند. بعد از انجام جراحی مدتی زمان لازم است تا پایه ایمپلنت به استخوان فک جوش بخورد.

بعد گذشت یک تا چند ماه ، نوبت به قرار دادن اباتمنت و روکش می رسد. دکتر ابتدا وضعیت جوش خوردن پایه و موفقیت درمان را بررسی می کند. ابتدا پزشک باید قالبگیری را انجام دهد و قالبگیری انجام شده به پیش لابراتور ارسال می شود.

پس آماده شدن لابراتور ، روکش و اباتمنت قرار داده می شود و درمان شما به پایان می رسد.

مزایای ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان به عنوان بهترین درمان در زمینه بی دندانی شناخته می شود و علت این نامگذاری مزایای بسیار زیاد آن است.

مهم ترین مزیت ایمپلنت دندان ، استحکام بسیار بالای آن است.ایمپلنت ساختاری بسیار زیاد شبیه به دندان طبیعی دارد و پایه ای که در درون فک قرار می گیرد ، نقش ریشه دندان را ایفا می کند و علت استحکام بسیار بالای آن پایه قوی آن است.

دومین مزیت مهم ایمپلنت، طول عمر بالای آن است. ایمپلنت های دندانی طول عمری بین ۱۵ سال تا مادام العمر دارد که با مراقبت های مناسب ، میزان تخصص دندانپزشک و جنس برند رابطه مستقیمی دارد. از مزیت های تاثیر گذار ایمپلنت ، جلوگیری از تحلیل استخوان و لثه است.

انواع ایمپلنت

ایمپلنت های دندانی نیز دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از این انواع دارای مزایا و کاربرد مخصوص به خود می باشد اعم از ایمپلنت فوری ، مینی ایمپلنت ، ایمپلنت دیجیتال و …………………….

انواع ایمپلنت

ایمپلنت های فوری از یکی از انواع ایمپلنت های بسیار محبوب ایمپلنت می باشد. این ایمپلنت ها دارای پایه های مخصوصی میباشند که با سرعت بیشتری به استخوان فک جوش می خورد و دیگر برای انجام درمان نیاز به چند ماه طول درمان وجود ندارد.

مینی ایمپلنت تقریبا قطر آن نصف تا کمتر از ایمپلنت های معمولی می باشد و شما را از برخی از پیوند استخوان بی احتیاج می کند.

ایمپلنت های دیجیتال ، جراحی بر روی کاربرد با حداقل برش است. در ایمپلنت های دیجیتال با استفاده از عکس ها و نرم افزار های مخصوص ، جراحی بدون نیاز به بخیه می باشد و درد و خونریزی بسیار کمتری دارد.

 

 

نظر خود را بیان کنید