کووید ۱۹ یا کرونا، یکی از بیماری هایی است که بسیاری از کشورهای جهان و همچنین ترکیه را درگیر خود کرده و همه صنایع مخصوصا صنعت گردشگری را با تحولات بسیار ناخواسته و چالش های زیادی رو به رو کرده است. این بیماری از انتهای سال ۲۰۱۹ یا ابتدای ۲۰۲۰ رفته رفته در جهان شیوع پیدا کرد و تبعات بسیار ناخوشایندی در دنیا از خود بر جای گذاشته است.

این بیماری یک بیماری عفونی و ویروسی است و کسانی که به آن مبتلا می شوند، دچار بیماری های مختلف تنفسی می شوند. اغلب افراد به صورت خفیف یا متوسط با این بیماری مواجه شده و بدون اینکه نیاز به درمان خاصی داشته باشند، بهبود پیدا می کنند. اما کسانی که شرایط خاصی دارند مانند افراد مسن، افرادی که دارای بیماری پزشکی زمینه ای مانند بیماری های قلبی و عروقی، دیابت، بیماری مزمن تنفس و سرطان هستند، در صورت ابتلا به این بیماری با مشکلات بیشتری رو به رو می شوند و حتی ممکن است نیازمند بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه بیمارستانی داشته باشند.

در حال حاضر هیچ واکسن یا درمان خاصی برای COVID-19 وجود ندارد. با این حال، بسیاری از آزمایش های بالینی در حال انجام است تا درمان های بالقوه مورد ارزیابی قرار گیرند. WHO به محض در دسترس بودن یافته های بالینی، اطلاعات جدیدی را ارائه می دهد.

کشور ترکیه نیز به مانند تمام کشورهای دنیا، با این بیماری در حال مقابله است، اما این کشوور هم هنوز نتوانسته درمان و داروی قطعی و یا واکسنی که بتواند از بدن در برابر این بیماری محافظت کند یا بیماران را به طور قطعی درمان کند کشف کند. به همین دلیل هنوز هم مردم ترکیه در حال انجام تدابیر و روش های پیشگیری بیماری هستند تا به کووید ۱۹ مبتلا نشوند.

آخرین آمار کرونا در ترکیه

کرونا در ترکیه به چه صورت است؟

کرونا ویروس در ترکیه، همه گیری اش را در مقایسه با برخی از کشورها دیرتر آغاز کرد. این بیماری از ماه مارس کشور ترکیه را درگیر خود کرد و در طی مدت یک ماه، تمام استان های این کشور را تحت تاثیر خود قرار دارد. این بیماری به سرعت در حال شیوع بود و نگرانی که وجود داشت آن بود که نکند شرایط در این کشور حتی از چین نیز بدتر شود و باعث مرگ اقتصادی کشور ترکیه شود.

سه ماه از ورود کرونا ویروس به ترکیه گذشت اما اتفاقی که بیم آن می رفت با تدابیری که اندیشیده شد پیش نیامد. تا ماه آوریل، آمار کسانی که به این بیماری مبتلا می شدند رو به افزایش بود. اما از اواخر ماه آوریل، تعداد مبتلایان رو به کاهش گذاشت.

ترکیه در رده چند کشوری قرار دارد که بسیار سریع با انجام آزمایش، قرنطینه و ایجاد محدودیت های رفت و آمد توانست این بیماری را کنترل کند. در این کشور نیز مانند دیگر کشورها وضع قوانینی مانند منع تردد در کافی شاپ ها، خرید نکردن از بازارهای شلوغ، برپا نکردن نماز جمعه و منع آمد و شد کسانی که بیش از ۶۵ و کم تر از ۲۰ سال سن داشتند، شرایطی را ایجاد کرد که همه گیری این بیماری کاهش پیدا کند.

این بیماری هنوز در ترکیه به صورت کامل از بین نرفته و این کشور هر روز شاهد بیمار شدن افرادی جدید توسط این ویروس است. فعلا محدودیت ها در کشور ترکیه کاهش پیدا کرده است اما هنوز خطر به کامل برطرف نشده است.

آخرین آمار کرونا در ترکیه

تعداد مبتلایان کرونا در ترکیه

از زمانی که مسئولان ترکیه متوجه شدند بیماری به نام کرونا ویروس در حال تاختن در جهان است، سعی کردند اقدامات عملی را انجام دهند تا از میزان ابتلای افراد به این بیماری بکاهند و تعداد انسان های کمتری در کشور ترکیه به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شوند.

از جمله کارهایی که در این راستا انجام شد، ضد عفونی گسترده اماکن عمومی و وسایل نقلیه بود. در استانبول که با کووید ۱۹ درگیری شدیدی داشت شهرداری، ضد عفونی کننده های دستی را در تمام ایستگاه ها قرار داد. وزارت آموزش نیز در این کشور اعلام کرد که باید از ضد عفونی کننده های مخصوص برای تمیز کردن مدارس در برابر تهدید این ویروس استفاده کرد.

تعداد جان باختگان در کشور ترکیه در ماه مارس، از روزی دو نفر شروع شد و با گذشت زمان این آمار رو به فزونی گذاشت. در ماه آوریل، تعداد کسانی که روزانه در اثر این بیماری جان خود را از دست دادند، به حدود ۱۳۰ نفر در روز رسید. از روز ۲۰ ماه آوریل، آمار فوتی ها روزانه کاهش پیدار کرد و بعد از گذشت شش ماه از ورود این بیماری به ترکیه، آمار کسانی که در روز فوت می کنند به ۱۴ نفر در روز رسیده است.

به دلیل عملکرد خاصی که ویروس کرونا از آن برخوردار است، احتمال اینکه تعداد زیادی به این بیماری مبتلا شوند وجود دارد و برای آنکه بتوان تعداد کسانی که به بیماری کووید ۱۹ متبلا می شوند را کاهش داد، لازم است تا مراقبت های بهداشتی و حفظ رعایت فواصل فیزیکی در حد بسیار بالا و حساسی تا زمانی که یک واکسن و داروی قطعی برای این بیماری یافت شود انجام گیرد.

آخرین آمار کرونا در ترکیه

آیا ترکیه در وضعیت سفید کرونا قرار دارد؟

اردوغان، رئیس جمهور کشور ترکیه، در طی مصاحبه ای در مورد آمار مبتلایان ماه جولای بیان کرد که در ۵ استان روند نزولی افرادی که در اثر بیماری کرونا فوت می کنند، مشاهده شده است. وی هم چنین عنوان کرد که خبر ضعیف شدن ویروس کرونا، به هیج عنوان صحت نداشته و برای مقابله با آن اگر مجبور شویم، از حضور مردم در جشن ها خودداری خواهیم کرد.

او هم چنین بیان کرده که این بیماری کسانی را که از نظر سنی جوان تر هستند را نیز درگیر خود کرده و افرادی که بیشترین میزان ابتلا به این بیماری را دارند، سنین ۲۵ تا ۴۵ سال هستند. با کاهش یافتن میزان کسانی که در روز فوت می کنند، رئیس جمهور ترکیه، دستور بازگشایی رستوران ها و کافه را در ماه ژوئن ابلاغ کرد و تمام ممنوعیت های سفر را نیز از میان برداشت.

با توجه به اینکه در ماه ژولای هنوز هم حدود هزار نفر به این بیماری مبتلا می شوند، نمی توان به صورت قطعی بیان کرد که این کشور در وضعیت سفید قرار دارد و آمد و شد با رعایت کامل قوانین باید صورت پذیرد و شهروندان ترکیه اگر بخواهند در خیابان ها، پارک ها، مراکز خرید و مراکز تفریحی تردد داشته باشند، حتما باید از ماسک استفاده کنند و این مورد برای آن ها اجباری است.

چنانچه  مجبورید در این شرایط به ترکیه سفر کنید می توانید با مراجعه به سایت لحظه آخر، تور ترکیه ارزان خریداری نمایید.

نظر خود را بیان کنید