ایمپلنت دندان ، تولد حس سلامتی

می‌دانید که زیبایی و سلامت جسم و روح شما، به طور مستقیم بر زندگی روزمره‌تان تاثیر می‌گذارد. حال واضح است که دندان، از مهم‌ترین ارکان‌های زیبایی و سلامتی به حساب می‌آید که امروزه بیش از پیش برای عموم مردم مورد اهمیت است. متاسفانه از دست دادن دندان به هر دلیلی ممکن است برای افراد رخ دهد؛  از همین جهت، ایمپلنت دندان یکی از بهترین و امن ترین راه‌های جبران این آسیب به شمار می‌رود. تکنولوژی ایمپلنت دندان این تضمین را به شما می‌دهد که نگرانی بابت از بین رفتن دندان‌هایتان نداشته باشید.

کلینیک دکتر صدری منش با بکارگیری استانداردترین مواد روز دنیا و مدرن ترین روش های مورد استفاده در کلینیک های معتبر خارجی، در خدمت هموطنان عزیز است! مجموعه دندانپزشکی دکتر صدری منش قادر است تمامی دستاورد های ایمپلنت دندان را برای شما به ارمغان آورد.

 با کلینیک دندانپزشکی دکتر صدری منش، ترکیب زیبایی و سلامتی را احساس کنید!

ایمپلنت دندان چیست؟

پس از این‌که دندانی ازبین رفت و جای آن خالی‌شد، ممکن است باعث به‌وجود آمدن مشکلات زیادی برای جویدن و حتی تکلم شود. یکی از راه‌های درمان این وضعیت استفاده از ایمپلنت دندان است. در گذشته، افرادی که دندان خود را از دست داده ‌بودند، راهی جز استفاده از دندان مصنوعی (پروتز متحرک) نداشتند و مشکل این نوع پروتزها آن بود که به‎مرور تحلیل استخوان باعث لقی و جابجایی آن در حین غذا خوردن و حرف زدن می‌شد.

امروزه با استفاده از ایمپلنت می‌توان تمام دندان‌های قوس فک را به‌صورت ثابت، بازسازی و جایگزین کرد، بنابراین ایمپلنت یک جایگزین عالی برای دندان‌های از دست‌رفته است

زمان بندی مناسب برای درمان ایمپلنت چگونه است ؟

ایمپلنت می‌تواند هم زمان با کشیدن دندان های آسیب دیده و یا سه ماه پس از ترمیم جای دندان کشیده شده در محل قرار گیرد که هرکدام از این درمان‌ها مزایا و معایب خود را داشته و جراح براساس بررسی‌های دیگر می تواند بهترین انتخاب را انجام دهد.

در زمان قراردادن ایمپلنت بر اساس کیفیت استخوان و تکنیک جراحی، میزان ثبات به دست آمده در استخوان، تعیین کننده زمان انجام مرحله‌ی دوم ( مرحله دوم شامل پروسه آماده سازی روکش) می باشد. به این معنا که اگر استخوان کیفیت خوبی داشته باشد و ایمپلنت به محکمی در جای خود قرار گیرد، می‌توان بعد از دوماه کار آماده سازی روکش را انجام داد.

اما در صورتی که کیفیت استخوان نامناسب باشد یا پیوند استخوانی زیادی مورد نیاز شود، زمان شروع مرحله دوم می‌تواند تا ۶ ماه به تاخیر بیفتد. پس تعیین زمان ساخت روکش در حین جراحی و با توجه به کیفیت استخوان و درمان‌های جانبی از دو ماه تا ۶ ماه متغیر است.

میزان موفقیت ایمپلنت دندان چقدر است؟

طبق گزارشات رسمی از منابع معتبر، میزان موفقیت کاشت دندان در افراد مختلف چیزی حدود ۹۷ درصد است. درحدود ۳ درصد باقی‌مانده، به جای این‌که ایمپلنت به بافت پیوند استخوانی بچسپد به لثه متصل می‌شود که باید از نو عمل کاشت را انجام داد.

دوام و طول عمر ایمپلنت دندان چقدر است؟

در صورت مراقبت مناسب و چکاپ‌های متوالی، احتمالاً ایمپلنت دندان تا آخر عمر به شما خدمت می‌کند. معمولاً هیچ نیازی به تعویض خود ایمپلنت‌ها جود ندارد اما طول عمر روکش دندان که بر پایه ایمپلنت نصب شده است ۱۰ تا ۱۵ سال برآورد می‌شود که بسته به عوامل مختلف ممکن است کمتر یا بیشتر شود.

مزیت ایمپلنت دندان بر دندان مصنوعی چیست؟

در واقع می‌توان گفت ایمپلنت هم از نظر زیبایی و هم از نظر عملکردی در مرحله‌ی جلوتری از دندان مصنوعی است. ایمپلنت دندان کاملاً شبیه دندان طبیعی است و کسی متوجه تفاوت آن با نمی‌شود. با ایمپلنت دندان می‌توانید همه غذاها را بخورید و هیچ‌ محدودیت غذایی خاصی برای آن وجود ندارد در حالی ‌که با دندان مصنوعی بسیاری از غذاها را نمی‌توان خورد.

از نظر سلامتی نیز ایمپلنت بهتر است چرا که نه تنها از دندان‌های دیگر استفاده نمی‌کند و سلامت آنها را به مخاطره نمی‌اندازد، بلکه مانع تحلیل رفتن استخوان می‌شود در حالی‌ دندان مصنوعی چنین نیست، استخوان فک تحلیل می‌رود که باعث می‌شود هر چند سال یکبار دندان مصنوعی نیاز به تنظیم مجدد یا تعویض داشته باشد.

آیا نتیجه درمان ایمپلنت می‌تواند زیبایی مانند دندان‌های طبیعی باشد؟

متعاقب کشیدن دندان‌ها، معمولا استخوان‌ها عرض و طولشان تغییر می‌کند و اگر در زمان کشیدن و قراردادن ایمپلنت این موضوع توسط جراح مد نظرقرار نگیرد، باعث تغییرات بسیار زیادی در ناحیه لثه‌ها و استخوان می‌شود که سبب می‌شود طول و شکل و فرم دندان‌های نهایی متفاوت از دندان‌های مجاور باشد. بنابراین اولین قدم کنترل تحلیل استخوان یا تغییرات استخوانی در حین کشیدن وگذاشتن ایمپلنت است که باعث تفاوت در کیفیت خدمات درمان می‌شود.

ایمپلنت باید در محل کاملا درست وصحیح قرار بگیرد تا بتواند پایه مناسبی باشد برای روکشی که در مرحله‌ی بعد بر روی آن سوار می شود؛ بنابراین موقعیت قرار گرفتن ایمپلنت باید بر اساس شکل نهایی دندان و میزان استخوان موجود تعیین گردد.

از مهم‌ترین عوامل زیبایی ایمپلنت دندان و شباهت آن به دندان‌های اصلی توانایی و تخصص دکتر شما در زمینه ایمپلنت دندان است. اگرجراح، ایمپلنت را درموقعیت مناسب و صحیح قرار ندهد، می‌تواند منجر به ایجاد فواصل نامناسب با دندان‌های مجاور، نازیبایی شکل و فرم روکش ایمپلنت، ایجاد گیر غذایی بین دندان‌ها و در نهایت تحلیل استخوان و از بین رفتن استخوان اطراف ایمپلنت دردراز مدت شود که هرکدام از این موارد می‌تواند بزرگترین مزیت ایمپلنت را که درمان درازمدت است، زیر سوال ببرد.

با این تفاسیر، اینک شما به دید واضح‌تری نسبت به تکنولوژی ایمپلنت دندان دست پیدا کرده‌اید

حال اگر سلامتی و زیبایی برایتان حائز اهمیت است، فرصت را از دست ندهید!

نظر خود را بیان کنید