خواص و موارد استفاده از روغن بذر هویج

خواص و موارد استفاده روغن دانه هویج؛

خواص روغن بذر هویج

روغن بذر هویج نوعی روغن ضروری است که از طریق تقطیر بخار از دانه های گیاه داوکوس کاروتا استخراج می شود. این گیاه گلدار که به خاطر شکوفه های سفید و ریشه های معطرش معروف است، هویج وحشی نیز نامیده می شود.

گاهی اوقات روغن بذر هویج با روغن هویج که از مخلوطی از ریشه هویج خرد شده و روغن های حامل مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل به دست می آید، اشتباه گرفته می شود. خوب است بدانید که روغن هویج یک روغن ضروری نیست. روغن بذر هویج به لطف خواص ضد پیری قدرتمندش در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.

روغن بذر هویج دارای خواص ضد باکتری، ضد قارچی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. چیزی که در این روغن وجود ندارد ویتامین ها و مواد مغذی ارائه شده توسط هویج است. روغن بذر هویج مانند سایر روغن‌های ضروری، کاربرد خوراکی و مصرفی ندارد. به این ترتیب با روغن هویج که اغلب برای پخت و پز استفاده می شود متفاوت است.

مزایا و موارد استفاده روغن بذر هویج

هنگامی که روغن بذر هویج را با روغن حامل مخلوط می کنید، می توانید آن را به پوست خود بمالید. چندین مطالعه آزمایشگاهی و شواهد حکایتی نشان می دهد که روغن بذر هویج دارای خواصی است که ممکن است در صورت استفاده به این روش مفید باشد.


ضد باکتری

یک مطالعه که اخیرا انجام شده، نشان داد که روغن بذر هویج در مبارزه با چندین گونه از باکتری ها از جمله لیستریا مونوسیتوژنز، که باعث عفونت لیستریوز می شود، و استافیلوکوکوس اورئوس، مسئول عفونت استاف موثر است. در برابر باکتری های E-coli و سالمونلا درجه اثربخشی کمتری داشت.

محققان این اثربخشی را به سطوح یک ترکیب شیمیایی به نام آلفا پینن در روغن بذر هویج نسبت می دهند. آنها معتقدند که تفاوت در غلظت ترکیبات شیمیایی روغن بذر هویج می تواند خواص ضد باکتریایی روغن را تغییر دهد.


ضد قارچ

تحقیقات نشان می دهد که کاروتول، ترکیب شیمیایی دیگری در روغن بذر هویج، فعالیت قارچ هایی را که بر رشد گیاه تأثیر می گذارند، کاهش می دهد. مطالعه دیگری نشان می دهد که روغن دانه هویج درجاتی از اثربخشی در برابر مخمرهایی مانند کاندیدا آلبیکنس و آسپرژیلوس دارد.


آنتی اکسیدان

یک مطالعه حیوانی بر روی موش‌ها نشان می‌دهد که روغن بذر هویج می تواند یک آنتی اکسیدان موثر باشد. همین مطالعه نشان داد که این رون ضروری قادر است در برابر آسیب کبدی نیز مفید باشد.


ضد پیری

مطالعه ای با منبع معتبر که خواص آنتی اکسیدانی روغن بذر هویج را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده، نشان می دهد که این روغن می تواند در لوازم آرایشی به عنوان یک جوان کننده برای پیری پوست مفید باشد.


محافظ معده

در یک مطالعه حیوانی که بر روی موش ها انجام شد، آلفا پینن موجود در روغن بذر هویج موجب کاهش بروز زخم معده شد.


ضد التهاب

گزارشات حکایتی نشان می دهد که روغن بذر هویج دارای خواص ضد التهابی است و برای پوست و پوست سر تسکین می دهد.


خطرات احتمالی روغن بذر هویج

از آنجایی که روغن‌های ضروری برای مصرف مناسب نیستند و بسیاری از مطالعات روی روغن بذر هویج در شرایط آزمایشگاهی یا روی حیوانات انجام شده است، لازم است قبل از استفاده از آن برای درمان عفونت یا بیماری، با پزشک مشورت کنید. همچنین توصیه می شود قبل از استفاده روی پوست یا پوست سر، آن را با روغن حامل رقیق کنید.

روغن بذر هویج نوعی روغن ضروری است که از طریق تقطیر بخار از دانه های گیاه داوکوس کاروتا استخراج می شود. این گیاه گلدار که به خاطر شکوفه های سفید و ریشه های معطرش معروف است، هویج وحشی نیز نامیده می شود.

گاهی اوقات روغن بذر هویج با روغن هویج که از مخلوطی از ریشه هویج خرد شده و روغن های حامل مانند روغن زیتون یا نارگیل به دست می آید، اشتباه گرفته می شود. خوب است بدانید که روغن هویج یک روغن ضروری نیست. روغن بذر هویج به لطف خواص ضد پیری قدرتمندش در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.

روغن بذر هویج دارای خواص ضد باکتری، ضد قارچی، ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. چیزی که در این روغن وجود ندارد ویتامین ها و مواد مغذی ارائه شده توسط هویج است. روغن بذر هویج مانند سایر روغن‌های ضروری، کاربرد خوراکی و مصرفی ندارد. به این ترتیب با روغن هویج که اغلب برای پخت و پز استفاده می شود متفاوت است.

کرم‌ ضد چروک راه‌حل قطعی داشتن پوست صاف و سالم

بالا رفتن سن، استفاده مداوم از لوازم‌آرایش، هوای آلوده و خواب ناکافی باعث چروک شدن پوست صورت می‌شوند. با استفاده روزانه از کرم ضد چروک می‌توان چروک‌‌ها را از بین برد و از ایجادشان جلوگیری کرد، همچنین خاصیت سفت کنندگی این کرم‌ها از افتادگی ماهیچه و عضلات صورت جلوگیری می‌کند.

نظر خود را بیان کنید